Четврток 28 Окт 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Се наоѓате во: Дома Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?
Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?
Да
1943  98.2%
Не
32  1.6%

Број на гласачи  :  1979
Прв глас  :  Вторник, 01 Мај 2012 17:52
Последен глас  :  Вторник, 28 Септември 2021 19:05

Популарни

Посетители

Има 3 гости присутни

Анкета

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?