Вторник 28 Сеп 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Се наоѓате во: Дома Мелеми Зглобомедик
Зглобомедик
Зглобомедик PDF Печати Е-пошта

Zglobomedik крема

Zglobomedik крема - Најдобар природен мелем за движење без болки

Zglobomedik крема содржи зеленоустни школки од Нов Зеланд и мешавина од лековити билки. Со својата природна сила Zglobomedik крема овозможува движење без болки. Ја заштитува зглобната рскавица и го забавува нејзиното трошење, помага при заздравување на оштетената рскавица, ги намалува воспалениата, ревматските болки и ја намалува болката. Zglobomedik крема - та дава изворедни резултати кај спондилозата, ишијас и при губење на еластичноста на дискусите. Zglobomedik крема – та се препорачува како превентива кај луѓето во средна и зрела возраст, спортисти, луѓе кои се изложени на тешки физички напори, при отежнато движење, кај оштетени и болни зглобови, ревматски болки, после операции или трауми, прекумерна тежина,....

Начин на користење: Се нанесува слој од кремата внимателно на болното место со благо/нежно триење. Ефектот е подобар ако се користи уште при првите симптоми кога ке се јават.

Состав: Perna Canaliculus, Milellefoli herba, Oleum Maydis, Abies alba, Mentha piperita, Lavandula vera, Matricaria chamomilla, Thymus vulgaris, минерална вода

 


Популарни

Посетители

Има 18 гости присутни

Анкета

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?