Вторник 28 Сеп 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Се наоѓате во: Дома Производи Примед 3
Примед3
Примед 3 PDF Печати Е-пошта

 

PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО е природен диететски суплимент од мед, калциум, минерали и витамини, ги зајакнува коските и забите, го поттикнува движењето на зглобовите и помага превентивно против осетопениа, остеопороза и парадентозе.

Превентивно дејствува против воспаленија

Ги зајакнува коските и забите

Го подобрува, поттикнува и олеснува движењето

PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО изобилува со белковини, витамини, минерали, а исто така и содржи алкалоиди, ферменти, органски и неоргански киселини, кои се неопходни за зајакнување на коските и забите, односно природен производ се користи како додаток во исхраната при лекување против осетопениа, остеопороза и парадентозе

Како дејствува Primed 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО

Овој природен лек PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО делува превентивно против воспалениа, што значи помага при  отстарнување на сите жаришта во организмот и исто така поседува силни стимулативни својства. Содржи оптимално количество на калциум во себ, поради кое и преставува идеална храна за зајакнување на коските и забите.PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО ја поттикнува подвижноста на ослабените зглобови, а освен тоа како и секој природен пчелен производ (мед) делува позитивно на имонулошкиот систем на човечкиот организам. Доколку се користи по пропишаните упатстава, во краток временски период значително ги ублажува и отстранува симптомите на вкочанетост, отежнато движење и болки во коските.

На кого се препорачува Primed 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО

PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО првенствено е наменет за луѓе кои имаат проблеми со коските и забите, исто се препорачува и за деца, како и на жени кои се бремени, бидејќи во текот на бременоста губат доста калциум. Овој природен лек, се препорачува и на спртисти, на луѓе кои се наклонети да кршат коски и на постари лица (Пензионерска возраст)

Kako сe конзумира Primed 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО

Кафена лажичка од овој природен диететски суплемент треба полека да се топи во усната шуплина (уста) – половина час пред појадок. Меѓутоа, за луѓе кои имаат осетлив желудец PRIMED 3 – ДВИЖИ СЕ ЛЕСНО може да се конзумира и два часа после оброкот. Многу е важно, корисникот во текот на терапијата да јаде што повеќе млечни производи, риба, варено месо, свежо овошје и зеленчук. Дејството на овој природен производ дополнително го помагаат и лековитите растителни напивки, како што се чаеви и цедени скови.

Искуства на корисниците – Ве молиме посетете ја главната веб страна:

http://www.primarna-medicina.com/o/primed-3-kreci-se-lako/


 


Популарни

Посетители

Има 13 гости присутни

Анкета

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?