E enjte 24 Qer 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 13
Primed 13
Primed 13 pdf Shtyp Email

PRIMED 13 kordiceps (Muskuli zemrës)

REKOMANDOHET TEK NJERËZIT QË KANË:

-TUMOR APO SËMUNDJE TJERA MALINJE

-GURËT NË VESHKË

- IMUNITET TË ZVOGËLUAR/ DOBËT

- KARCINOMË

PRIMED 13 – Kordiceps ështe prodhim dietal natyral. Përmbajtja e tij mundëson absorbim të shkelqyer në organizëm dhе mjafton të konzumohet një lugë kafeje në ditë para ngënies. Prodhimi nuk u rekomnadohet fëmijëve nën moshën 3 vjecare dhe njerëz që janë alergjikë në kordiceps. Njerëzve që kanë problem me thartirat në lukth, mund të perdorin një orë pas ngrënies.

Neto: 250 gr

Sasia: Dosa për 30 ditënjë muaj

Ku/Si ndikon PRIMED 13 kordiceps

1. Organet/ rrugët e frymëmarjes.

Kollitje, plogështi, frymëmarrje të thelluar, djersitje, sëmundje si pasojë e ndezjeve të mushkërive të bardha, me konsumimin e këtij prodhimi PRIMED 13 – Kordiceps mund që të arrihen rezultate shumë të mira tek ata që vuajnë nga tuberkulozi, astma, infekcione respiratore/ të frymëmarjes....

2. Veshkët

Mjekësia bashkëkohore ka vërtetuar se kordicepsi e përmirëson shëndrrimin e substancave në indet e veshkëve, ndihmon nga ekskrecioni i urotoksineve, i rindërton kanalet e veshkëve dhe glomerulëve, pas traumave patologjike apo medikomentozike, ndalon përsëritjen e infeksioneve në veshkë dhe hiperfosforeminë, e ndalon procesin e keqësimit tek uroteokinoza. Ndihmon në ndalimin e dhembjeve në mes (bel) dhe këmbë, ndalon daljet e shpeshta urinare, kordiceps arrinë rezultate shumë të mira si parandalim dhe shërim i sëmundjeve të taitjeve të veshkës.

3.Enët e gjakut (venat e) zemrës .

Kordiceps mundet varësisht dhe përgjithmonë të rrisë qarkullimin e gjakut në enët e zemrës dhe rregullon proporcionin e kalciumit dhe fosforit në gjak. Kordiceps është prodhim shumë i vlershëm për shërim stabil të sëmundjeve të zemreës (koronare).Për baraspeshë të trombiciteve me prejardhje kolagjene në arteriet, kordiceps jep rezultate të vërejtura – koeficienti inhibitorë arrinë deri më 13.3 – 48.5% .

4.Hepatiti, ceroza në mushkërinë e zezë.

Kordiceps mundet që drejtëpërdrejtë të përmirësojë funkisonimin e mushkërisë së zezë. Është shumë shërues në parandalimin e cirozes. Deri më sot në botë nuk është gjetur shërues më i drejtëpërdrejtë se kordiceps, për shërimin kundër cirozës në mushkëri.

5. Gjaku

Tek sythet e trombociteve, efekti ndihmës i kordiceps-it është shumë i mirë/vlershëm. Kordiceps gjithashtu mundet që të përmirësojë gjendjen shëndetësore tek te sëmurit me leukemi, përkatësisht parandalon sëmundjen që të arrijë stadiumin më të lartë.

6. Kanceri

Duke e ditur se kordiceps ka funkison të gjithë përshkruar të organeve kryesore sic janë mushkëritë e zezë, veshkët, enëet e gjakut, (venave) të zemrës dhe rrugëve të frymëmarrjes, gjithashtu ka ndikim të hapur edhe tek sëmundjet që janë të lidhura ngushtë me kancerin në fazën e fundit. Kordiceps mundëson shkatërrimin e foleve kryesore të karcinomit në organet e lartëpërmendura, e përmirëson dhe vazhdon funksionimin normal të tyre. Megjithatë kordiceps mundet që të rrisë funkisonimin e leukociteve, ashtu që mund të vërtetohet me hemoterapi. Për të sëmuarit që kanë tumor në tru është bari ideal.

7. Funksion Antitoksik

Kordiceps mund që të përmirësojë dinamikën e stacioneve të mushkrisë së zezë, veshkëve, mushkërive të bardha dhe ndryshimin e substancave në të gjithë organizmin, kjo mundëson organizmit që ti hedh jashtë helmet (toksinet). Gjithashtu ndihmon që të hedh jashtë helmet e mbetura në organizëm nga konzumimi i mëparshëm i barërave.

8. Sportistë

1993 vitiLojërat Kineze nacionale. Në rrjethë të ketyre lojërave kordiceps ka qenë në qendër të vëmendjes të federatës sportive në botë. NJË GRUP NGA NËNTË SPORTISTËSH THYEN REKORDE DHE ARRITËN NËNTË REKORDE BOTËRORE Gjithashtu eksistojnë shumë të dhëna në botë të lidhura me kordiceps-in se si ai funksionon cuditërisht për sportistë që të arrijnë rezultate të shkëlqyera..

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 5 vizitorë në linjë