E djelë 25 Kor 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 11
Primed 11
Primed 11 pdf Shtyp Email

Primed 11 ÇOKOLATË ME MJALTË ështe shtesë ushqimore në bazë të mjaltës , kakaos dhe cimetit. Përmirëson imunitetitn dhe ndihmon në prandalimin e sëmundjeve të zemrës. Pastron gjakun nga kolesteroli “Keq” dhe mundëson qarkullim më të mirë në enët e gjakut dhe punën e drejtë të zemrës.

Rekomandohet:

- kundër sëmundjeve të zemrës

- zvogëlon rrezikun e sulmeve të zemrës

- zvogëlon shtypjen e gjakut

Neto: 250 gr.

Terapia: до 30 (një muaj) ditë.

Dosa: Një lugë kafeje gjysmë ore para ngrënies.

PRIMED 11 ÇOKOLATË ME MJALTË ështe përbërje natyrale e prodhuar nga baza e mjaltës më kualitative, kakaos dhe cimetit. Është mirë e njohur se ka shumë veprime pozitive, mirpo nga përpunimi termal disa nga ato zhduken.

PRIMED 11 ÇOKOLATË ME MJALTË është prodhim natyral i cili në përmbajtje e vet nuk posedon përpunim termal të kakaos, ashtu që së bashku me vitaminet dhe mineralet e mjaltës e të cimetit ndikon shëndoshë dhe paqësisht me prejardhje organike.

Sot çokolatat dhe prodhimet nga çokolata të cilat harxhohen në sasi prej 30 deri më 50 herë më shumë se sasia e prodhimeve nga mjalta ne Ballkan, secili fëmijë dinë qfarë është çokolata, mirpo secili fëmijë nuk dinë se qfarë është mjalta. Për atë PRIMED 11 ÇOKOLATË ME MJALTË ështe prodhim natyral i cili ju lë pa frymë me shijen e vet, mirpo gjithashtu edhe me cilësitë e veta të shumta. Kombinimi nga mjalta, kakaos dhe cimetit ju lë përshtypjen e një çokolate të vërtetë PRIMED 11 ÇOKOLATË ME MJALTË është krijuar me dëshirë para se gjithash që më shumë të jetë afër fëmijëve si shëndet në trajtë ushqimi 100% organik.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 1 vizitor në linjë