E djelë 25 Kor 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 10
Primed 10
Primed 10 pdf Shtyp Email

Primed 10 forte plus edhte përbërje natyrale e fiturar në bazë të mjaltës më kualitative. Ndikon shumë në përmirësimin e imunitetit dhe në sistemin mbrojtës të organizmit.

REKOMANDOHET PËR:

Rritjen e fertilitetit te (meshkujt dhe femrat)

Përmirësimin e qelizave trurore

Përmirësimin e funksionit te gjëndrave endokrine

Parandalon mosfunksionimin e hormoneve

Rrit koncentrimin edhe e përmirëson të mbajturit mend

Sasi: 250grm

Trajtim: Deri ne 25 dit

Doza: Një deri në dy lugë të cajit në mëngjes, para buke

Primed 10 forte plus iu rekomandohet personave të cilët kanë probleme me sterilitet , poashtu edhe tek ata persona që kanë aktivitet të zmadhuar fizik dhe mental. I ndihmon organizmit që të luftojë kundër stresit dhe infeksioneve virale. I përmirëson funksionet e gjëndrës endokrine përmirëson punen e qelizave në tru,, e zmadhon koncentrimin, dhe e përmirëson kujtesën (të mbajturit mend). Poashtu rekomandohet te ato që kan prostatë të zmadhuar, mosfunksionim hormonal, anemi, sëmundje të ndryshme të zemrës.

Të ruhet në vend të errët dhe të ftohtë

Primed 10 forte plus është prodhim natyral, ku eshtë bërë inspektim i kualitetit në “Qendrën qytetare për mirëmbajtje të shëndetit” Beograd.

Përbërja: Mjaltë shumë kualitative, polen, propolis dhe shërim amë. Primed 10 forte është I pasur me vitamin minerale dhe aminoacide.

Pse Mjalti Amës është ideal për ushqim:

Hulumtimet tregojnë se veprimi I Mjaltës Amë është shumë pozitiv, ndihmon në shiqimin e dobësuar,venët e zgjëruara,të ushqyerit të dobët, simptome të menopauzës se hërshme, probleme seksuale, sterilitet, mungesë të hormoneve seksuale, artritisit dhe rrënjes të flokëve. Sëmundja e Parkinsit, kokëdhëmbja-migrena, siptome të sindromit të lodhjes kronike, poashtu e përmirson sistemin imunologjik të organizmit.

Studimet klinike na tregojnë për vetit e tij si antibiotik.Këto përshkruen te rojalizini.Përbërje e Mjaltës Amë e cila posaqerisht ndikon pozitivish në organizëm.

Mjalta Amë e zvoglon nivelin e e holesterolit në gjak, dhe e zvogëlon rrezikun e arteriosklerozës. Mjalta Amë stimulon prodhimin e antitrupave të cilët i asgjasojnë shkaktarët e shumë infekcioneve dhe toksineve.

Në përbërjen e Mjaltës Amë gjindet 10-HAD, cila është faktori më i fortë antitumorik.

Si produkt natyror për kundër-stres, ndihmon edhe kundër anoreksisë, stadium serioz i anksiozitetit, depresionit, pagjumësisë dhe gjendje shoku.

Mjalta Amë e përmirëson oksidimin e të gjitha indeve, po edhe qelizave trurore, me atë njeriu mund të arrijë rezultate më të mira fizike dhe intelektuale dhe në të njejtën kohë të jet imunologjik ndaj lodhjes.

Me përdorimin e përditshëm të këtij produkti poashtu ngadalsohet edhe procesi i mplakjes, posaqërisht të lëkures, flokëve dhe thonjëve. Mjaltë amë e inicon krijimin e kallogenit - i cili ndihmon në parandalimin e krijimit të rrudhave në fytyrë. Me rregullimin e statusit hormonal, poashtu ndikon edhe në ngadalsimin e plakjes dhe ostoporozës te gratë, kurse te meshkujt ndikon në prostatë, respektivisht e ndihmon urrinimin e lehtë.

Poashtu ndihmon dhe ka efekte të dukshme gjatë përmirësimit të qarkullimit, posaqërisht te dijabetikët, lodhje të këmbëve, dhimbje në stomak. Më konsumim të rregullt të Mjaltës Amë zvoglohet niveli i sheqerit në gjak dhe bën rregullimin e shtypjes së gjakut.

Për shkak të të gjitha këtyre vetive të Mjlatës Amë në organizmin e njeriut, dhe për vetit të cilat shkenca ende nuk ka mundur të bëj spjegim mjaltës amë konsiderohet si “Substancë magjike” e natyrës. Edhe pse përbërja e saj është e njohur deri në 98%, shkenca ende nuk është në gjëndje ta prodhojë në laborator.

Me vet konsumimin e këtij produkti krijoni për vete enerrgji plotësuese, imunitet, shëndet fizik dhe mental.

Primed 10 Fort Plus ka sasi optimale të Mjaltës Amë për konsumim ditor (një lugë të kafes ne dite) për njerëz të shëndoshë, por edhe per ata persona që kanë më pak probleme shëndetsore. Për persona me probleme më serioze shëndetësore rekomandohet deri në tre lugë të kafesë në dite prej Primed 10 forte plus.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 3 vizitorë në linjë