E enjte 24 Qer 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 9
Primed 9
Primed 9 pdf Shtyp Email

Primed 9 Boronicë e kuqe është shtesë natyrore e fituar në bazë të mjaltës dhe bimëve shëruese më kualitative. Vepron mirë në kanalet e urinës dhe e parandalon përhapjen e bakterijeve Escheria Coli Heheliko bakte pilori. Ky produkt natyror ka përbërje të tërësishme organike edhe si e tillë pozitivisht ndikon në krejt sistemin. Nuk ka konsekuenca të padëshiruara dhe kontraindikacione.

Rekomandohet te:

Infekcionet urinore

E zvoglon rezikun nga karcinomi

E zvogëlon rezikun e paraqitjes së ulqerit në lukth.

Masa : 250 gr.

Sasia: Për trajtim 30 ditësh

Doza : nga nji lugë kafeje në ditë PRIMED 9 Boronicë e kuqe të konsumohet para ushqimit

Primed 9 Boronicë e kuqe është shumë e sukseshme në parandalimin e infekcioneve urinore, si dhe bën përmirësimin e funksionalitetit imunologjik të sistemit urinor dhe të të gjithë organizmit. Ky produkt natyror poashtu përmban dhe antioksidante ti cilat pozitivisht ndikojnë në funkcionalitetin e sistemit imunologjik. Poashtu Primed 9 Boronicë e kuqe e zvogëlon rezikun nga karcinomi, sic janë kanceri në gji dhe në zorën e dymbedjtëgishtore; e parandalon përhapjen e qelizave të kancerit në organizëm - trup. Primed 9 Boronicë e kuqe është shumë i cmuar dhe preferohet të konsumohet tek njerëzit që janë të ekspozuar nga stresi, parandalimi është më i spikatur te sëmundjet kardiovaskulare (zemër dhe enë gjaku).


Primed 9 Boronicë e kuqe është antibiotik natyral i cili i asgjason bakteriet dhe parazitët në trup. Bioflavonoidët kanë veprim të vecantë antibakterik, po ashtu dhe bimët shëruese në kombinim me boronicën e kuqe mund të parandalojnë infekcionin në traktin urinor. (bakteria Escheria Colli), vepron dhe i asgjëson bakterijet (Helicobacter pylori), i cili është shkaktar i krijimit të ulqerës në lukth, e zvogëlon rezikun nga paraqitja e sëmundjeve dhëmbore ose mishit të dhëmbit respektivisht qiellzave gojore.

Primed 9 Boronicë e kuqe është 100 % natyal, organik - dietal. Pas dozës së këtij produkti  100 % natyror Primed 9 Boronicë e kuqe, ky oksidans lidhet me proteinat që gjinden te qelizat dhe në atë mënyrë bën parandalimin e rritjes dhe përhapjes së tumorit.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 2 vizitorë në linjë