E enjte 24 Qer 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 8
Primed 8
Primed 8 feropolis pdf Shtyp Email

Primed 8 feropolis bën pastrimin efikas të gjakut dhe enëve të gjakut. Propolisi dhe ithrrat mundësojnë shkrrirjen graduale të shtresave yndyrore për atë Primed 8 feropolis mundëson qarkullimin më të mirë si te enet kryesore, arteriet por edhe te enët periferike të gjakut.

PRIMED 8 FEROPOLIS REKOMANDOHET PËR:

Zvoglim I nivelit të treglicerideve (yndyrërave) në gjak

Zvoglim I nivelit te kolesterolit në gjak

Përmirësim I pasqyrës të gjakut

Rritje e nivelit të hekurit në gjak

Sasia: 30 ml

Terapi për 15 dit

Përdorim: cdo ditë 3 herë nga 10 pika në caj ose me një lugë të mjaltës.

PRIMED 8 FEROPOLIS është tinkturë në bazë të propolisit dhe bimëve shëruese e pasur me hekur. Ndihmon shumë në problemet e sistemit kardiovaskular duke e pastruar pasqyren e gjakut. Poashtu vepron pozitivisht në sistemin digjestiv.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 3 vizitorë në linjë