E enjte 24 Qer 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 6
Primed 6
Primed 6 pdf Shtyp Email

Primed 6 Urinarius

Primed 6 urinarius me sukses bën menjanimin e problemeve të urinuarit,ndihmon dhe prostatat hipertrofike.

E lehtëson urinimin

Eliminon problemet gjatë urinimit bën zbutjen e reumës.

Po ashtu ndikon mirë për ndezjen e veshkëve.

Primed 6 urinarius është supliment dijetal i ndërtuar në bazë te mjaltës kualitative, polenit, farave dhe bimëve shëruese të cilat jan mbledhur nga të gjitha viset më ekologjike në tërë Gadishullin Ballkanik

Si ndikon Primed 6 urinarius

PRIMED 5 FEROMED përshkak të përbërjes kualitative dhe organike ka absorbim te shkëlqyeshëm, dhe në krahasim me tabletat dhe kapsullat e ndryshme shfrytëzimi I përbërjeve aktive është deri 3 herë më i madh, kështu që edhe rezultatet bëhen të dukseme më herët.

Ky produkt 100% natyror –Primed 6 Urinarius përmban në përbërjen e tij:

Emulator, konzervanse, kortikosteroide dhe nuk përmban përbërje tjera artificiale, për atë shkak nuk ka mundësi të lajmërohen efekte te padëshiruara kontradiktore. Ky produkt natyror ka ndikim te shumëfisht, drejtpërdrejtë ndikon në largimin e ujit të tepërt në organizëm dhe mundëson urinimin e lirshëm. Poashtu ky produkt natyror përmban edhe zing i cili është I domosdoshëm për funksionimin më të mirë të prostatës.

Si konsumohet Primed 6 Urinarius

Feromed konsumohet në mëngjes, të pangrënë, kurse efektet më të mira arrihen kur konsumohet me një lugë të kafesë 30 minuta para ngrënjes. Lëngje duhet te pini pas 5 minutave.

Rekomandohet, që gjatë terapisë nga ky preparat natyral Primed 6 Feromed shfrytëzuesi mos të konsumojë yndyrëra, pije të gazuara dhe kafe, kurse në ushqim të përdorin sa më shumë qepë, cimet, spanaq dhe lakër të tharrët.

Suksesin dhe ndikimn efikas te këtij 100% produkti natyral Primed 6 Feromed mundet ta përdëftojnë edhe shfrytëzuesit të cilët 80 % prej tyre kan pasur përmirësim në urinim të lehtë.

Mjaltë blete + Cucurbita Pepo fara kungulli + vitamin B1,B2,C, E

Primed 6 urinarius ka ndikim preventiv në funksionimin e kanaleve urinare dhe prostates, për shkak se farat që ky produkt I përmban janë të pasura me të gjitha elementet të cilat ndihmojnë dhe ndikojnë pozitivisht në prostatë. Ato janë - karotenoidi, omega3, thartirat dhe zingu. Fara e kungullit (Cucurbita Pepo-Bundeva) është e pasur me magnesium, mangan, fosfor, hekur, bakër, zing, vitamin K dhe proteina.

Bundeva (kungulli) dhe farat e kungullit

Hulumtimet e reja tegojnë se të ushqyerit i pasur me karotinë mundet ta zvogëlojë rrezikun nga rezqe të caktuara të kancerit si dhe të mbrojë nga ndryshime degjenerative gjatë periudhës së plakjes .

Primed 6 urinarius Në faleminderim të përbërjes shëruese që Cucurbita Pepo *(Bundeva) e ka farave të kungullit dhe yndyrrërave që posedon, ky prodhim natyror e forcon, muskulaturen e fshikzës së urinës, i qetëson ndezjet dhe parandalon disfunksionimin e kanaleve urinore.

Nga disfunksionimi i prostatës vuajnë më shum së nga gjysa e popullatës mashkullore mbi 60 vjet, për atë shkak ju rekomandohet Primed 6 urinarius të gjithve atyre që e kan për qëllim ta përmirësojnë këte mosfunksion

Primed 6 urinarius është i përbërë prej mjaltës së pastër ekologjike, polenit dhe farës së kungullit (Cucurbita Pepo-Bundeva) e cila është shumë e pasur me karbohidrate, vitaminën B1,B2,C,E minerale - posaqërisht nga fosfori dhe hekuri. Përmban peketin ,karoten, fitosterin. Primed 6 urinarius vepron si diaretik për pastrimin e organizmit nga uji i tepërt, posaqërisht të sëmuarit nga reuma, gihta, ndezja e veshkëve. Ndihmon poashtu në sëmundjet e lukthit, zorrët dhe parazitat e zorrëve, vezorët, poashtu edhe në menopause, ndihmon edhe tek të sëmurit nga psorijoza. Ky prodhim natyral është shumë efikas kundër paraziteve barkorë tek fëmijët. Poashtu ju rekomandohet njerëzve që kanë probleme me prostatë hipertrofike.

VËREJTJE: një lugë e e kafes në ditë – Primed 6 urinarius ngadalë të shkrihet në gojë gjysmë ore para se të hani ushqim.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 1 vizitor në linjë