E djelë 25 Kor 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 3
Primed 3
Primed 3 pdf Shtyp Email

PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM është supliment natyrorë prej mjaltës, kalciumit, mineraleve dhe vitamineve, forcon eshtrat dhe dhëmbët, nxit lëvizjen e nyjeve dhe ndihmon ne parandalimin e osteopenisë, osteoporoses dhe paradentozës.

Parandalon ndezjet

Përforcon eshtrat

Përmirëson, nxit dhe lehtëson lëvizjen.

PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM është i pasur me proteine, vitamine, minerale, gjithashtu përmban alkaloide, fermente, acide organike dhe inorganike, të cilat janë të domosdoshme për përforcimin e eshtrave dhe dhëmbëve, përkatësisht prodhim natyral i cili përdoret si ushqim shtesë për shërimin kundër osteopenisë, osteoporozës dhe paradentozës.

Si vepron Primed 3LËVIZ LIRSHËM

Bari PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM ndikon kundër ndezjeve, që d.m.th ndihmon kundër të gjitha ndezjeve në organizëm dhe gjithashtu posedon përbërje simulative. Përmban sasi optimale të kalciumit ne vete, që paraqet ushqim ideal për përforcimin e eshtrave dhe dhëmbëve..PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM nxit lëvizjen e nyjeve të dobësuara, përvec asaj sikurse të gjitha prodhimet natyrale bletësh (mjalta) ndikon pozitivisht ne sistemin imunologjik ne organizmin e njeriut. Derisa përdoret sipas udhëzimeve, në kohë te shkurtër zvogëlon dhe largon simptomet e shtangjes, lëvizjes së ngadalësuar dhe dhimbjen e eshtrave.

Cilit i rekomandohet Primed 3LËVIZ LIRSHËM

PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM parësia u takon njerëzve me dhembje te eshtrave dhe dhëmbëve, gjithashtu rekomandohet për fëmijë, po ashtu edhe për gra shtatëzëna, sepse në ciklin e shtatëzanisë humbin mjaft kalcium. Ky bar natyral u rekomandohet sportistëve, njerëzve që kanë thyer eshtrat dhe njerëzve në moshë (në pension).

Si të përdorim Primed 3LËVIZ LIRSHËM

Një lugë kafeje nga ky supliment dietik duhet që të shkrihet në zbrazëtirën e gojës – gjysmë ore para ngrënies. Mirpo për njerëzit që kanë lukth të ndjeshëm PRIMED 3 – LËVIZ LIRSHËM mundet qe të konsumohet dy orë pas ndrënies. Është shumë me rëndësi, shfrytëzuesit gjatë terapisë të përdorin sa më shumë prodhime qumështore, peshk, mish të zier, frute të freskëta dhe perime. Ndikimi i këtij prodhimi natyral në mënyrë plotësuese i ndihmojnë edhe barërat e bimëve sic janë : caji dhe lëngjet e freskëta.

http://www.primarna-medicina.com/o/primed-3-kreci-se-lako/


 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 1 vizitor në linjë