E djelë 25 Kor 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 2
Primed 2
PRIMED 2 pdf Shtyp Email

PRIMED 2 – MERR FRYMË LEHTË largon simptomet e astmes, bronhitit, alergjisë rinitis, sinuset dhe kolli duhanit.

 

- Ndihmon që të hudhen jashtë sekretet nga rrugët e frymëmarrjes.

- Lehtëson frymëmarrjen

- Ndihmon nga kolli i thatë

- Regjeneron dhe pastron mushkeritë

Preparati PRIMED 2 është i prodhuar nga receta e kontrolluar, ne bazë të kristalit të pastër te mjaltit të lipës dhe kalciumit. Gjithashtu ky është preparat natyrorë i cili përmban materie që stimulojnë rrugët e frymëmarrjes dhe posedon përzierje të antiseptikut, kështu që mundëson veprimin preventivë kundër infekcioneve në rrugët respiratore.

Si vepron Primed 2

PRIMED 2 - MERR FRYMË LEHTË, para se gjithash, ndikon pozitivisht në organizëm për largimin dhe hedhjen jashtë të kollit të trashë, sekreteve nga organet/rrugët e frymëmarrjes dhe gjithashtu I regjeneron organet e frymemarrjes. Përbërjet aktive i relaksojnë mushkërite (mushkëritë e bardha) dhe mundëson zgjerimin e kanaleve të frymëmarrjes, e gjithë kjo mundëson hudhjen jashtë të sekreteve nga organet e frymëmarrjes.

Përvec kësaj PRIMED 2 – MERR FRYMË LEHTË, i lehtëson ngufatjet nga astma. Për shkak veprimit të fortë antibakterial rekomandohet që të përdoret për shërim të astmës, bronkitit, sinuseve, rinitit, kollin e duhanit dhe shumë sëmundje të ngjajshme të sistemit respirator. Ky prodhim 100% natyral është krejtësisht johelmues (jotoksik) dhe nuk sjell efekte të padëshiruara, kështu që mund të përdoret gjatë gjithë vitit.

Ndikon pozitivisht në organet digjestive dhe indirekt ndihmon në punën e trurit, përkatësisht qelizave të trurit.

Si të konsumojmë Primed 2

Preparati 100% natyral PRIMED 2 – MERR FRYMË LEHTË merret në mëngjes në barkun e thatë, rezultatet më të mira i hasim nëse merret gjysmë ore para ushqimit të mengjesit. Rekomandohet që gjatë konsumimit të merren ushqime të lëngshme, perime të ziera dhe frute të freskëta. Ushqimi i rregulltë e përmirëson dhe përshpejton procesin e shërimit.

Veprimi efikas i këtij preparati natyrorë mund që të vërtetohet nga konsumuesit, të cilët 90% kanë/ kanë pasur përmirësime kur është në pyetje kundershtimi i sistemit respirator sic janë : bronkiti, astma, kolli duhanit dhe alergjite e teshtitjes

Për komente të shfrytëzuesve të këtij prodhimi, ju lutemi të vizitoni ëeb faqen tonë të internetit

http://www.primarna-medicina.com/o/primed-2-disi-lako/

 

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 4 vizitorë në linjë