E enjte 24 Qer 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 1
Primed 1
PRIMED 1 Forte pdf Shtyp Email

PRIMED 1 Forte – Imunostimulator natyral

Ky supliment dietik eliminon viruset dhe bakteriet ne organizëm, ndihmon në permirësimin dhe funkisonimin e organeve të dobësuara dhe qetëson sistemin nervor. Përvec kësaj, ndihmon zhvillimin dhe jep fuqi njerëzve në moshe dhe aktivë.

Zmadhon imuntetin

Preventivë kundër influencave

Shkatrron mikro-organizmat dhe bakteriet

Parandalon lodhjet dhe shtrëngimet.

PRIMED 1 Forte ështe plotësisht natyral me përmbajte mjalte, pahut të lules dhe propolisit. Është i begatshëm me vitamin B dhe C, minarale dhe aminoacide, përvec asaj përmban edhe proteina, enzime, acide esenciale dhe organike. Përshkak përmbajtës së pasur dhe shërues PRIMED 1 Forte paraqitet si ushqim parandalues dhe ideal për përmirësimin e imunitetit. Ky prodhim posedon përzierje të forta antibakteriale, eliminon mikrobet, viruset , parazitët në trupin e njeriut, ndikon si anti despresiv dhe forcon/përmirëson sistemin imunologjik. Apsorbohet lehtë në sistemin e njeriut dhe tretet lehtë, ashtu që në periudhë shumë të shkurtër shihen qartë permirësimet e përgjithsme fizike tek shfrytëzuesit. Gjithashtu rrit oreksin dhe jep forcë tek shfrytëzuesit.

Cilit i rekomandohet Primed 1 Forte

Kjo substancë shëruese e prodhimit bletësh nuk posedon përmbajtje helmuese dhe nuk shfaqë asnjë efekte të padëshiruar, kështu që të gjithë mund të përdorin. Vecanërisht rekomandohet tek fëmijët në rritje, si dhe nxënësve dhe studentëve sepse i stimulon qelizat nervore dhe përmirëson kujtesën. U rekomandohet edhe sportistëve për arritjen e rezultateve më të mira, që ndikon pozitivisht në forcë/fuqinë dhe qëndrueshmërinë. Gjithashtu, përmirëson funksionet e gjëndrave dhe organeve te dobëta, ndihmon për parandalim në humbjen e shikimit dhe parandalon mplakjen, për këtë shkak u rekomandohet edhe njerëzve në moshë. PRIMED 1 Forte Gjithashtu u rekomandohet njerëzve aktivë sepse rikthen fuqinë, po ashtu edhe atyre që u janë nënshtruar influencave të shpeshta.

Si ta përdorim Primed 1 Forte

PRIMED 1 Forte ka vlera të mëdha energjike, dhe është mjaftë që të konsumohet dy herë në ditë. Më së miri është të përdoret në mëngjes dhe në mbrëmje gjysmë ore para ngrënies nga një lugë (kafeje) nga ky prodhim bletësh 100% natyral. Me këtë kënaqen nevojat ditore të organizmit me vitamine dhe minerale, gjithashtu përmirësohet kualiteti i gjumit. Përderisa përdoret rregullisht PRIMED 1 Forte i mundëson organizmit që të luftojë me stresin dhe viruset pa pasoja.

Përmbajtja:

Ujë............................................11.1%

Yndyrëra..........................................0.1%

Proteine..................................1.4%

Karbonate........................87.2%

Materie minerale.................0.16%

Vlerat energjike КЈ/100g..1526

Hetimet shëndetësore janë kryer ne Qendrën për higjienë, ekologji njerzore dhe ekotoksikologji ne Institutin qytetar për mbrojtje të shëndetit në Beograd: nr 06-1993

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 4 vizitorë në linjë