Спреј за нос Печати

SREBROSEPT® – спреј за нос со колоидно сребро и етерски масла од лековото билки, го олеснува циркулирањето на воздухот низ дишните патишта и ја негува слузокожата на носот. Единствената комбинација од природни состојки делува благотворно во случај на алергиски кивавици, запалување и инфекција на синуси, настинки и грип проследени со кивавица, сува и иритирана слузокожа на нос...

Сребросепт среј за нос ги елиминира вирусите, бактериите и габите кои доспеваат на површината на слузокожата од носот со дишењето. Спрејот не содржи конзерванси и вештачки антисептици, кои често ја иритираат и сушат слузокожата на носот.