Недела 09 Мај 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Се наоѓате во: Дома Мелеми Зглобомедик
Зглобомедик
Зглобомедик PDF Печати Е-пошта

Zglobomedik крема

Zglobomedik крема - Најдобар природен мелем за движење без болки

Zglobomedik крема содржи зеленоустни школки од Нов Зеланд и мешавина од лековити билки. Со својата природна сила Zglobomedik крема овозможува движење без болки. Ја заштитува зглобната рскавица и го забавува нејзиното трошење, помага при заздравување на оштетената рскавица, ги намалува воспалениата, ревматските болки и ја намалува болката. Zglobomedik крема - та дава изворедни резултати кај спондилозата, ишијас и при губење на еластичноста на дискусите. Zglobomedik крема – та се препорачува како превентива кај луѓето во средна и зрела возраст, спортисти, луѓе кои се изложени на тешки физички напори, при отежнато движење, кај оштетени и болни зглобови, ревматски болки, после операции или трауми, прекумерна тежина,....

Начин на користење: Се нанесува слој од кремата внимателно на болното место со благо/нежно триење. Ефектот е подобар ако се користи уште при првите симптоми кога ке се јават.

Состав: Perna Canaliculus, Milellefoli herba, Oleum Maydis, Abies alba, Mentha piperita, Lavandula vera, Matricaria chamomilla, Thymus vulgaris, минерална вода

 


Популарни

Посетители

Има 7 гости присутни

Анкета

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?