Вторник 28 Сеп 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Се наоѓате во: Дома Производи Примед 2
Примед 2
Примед 2 PDF Печати Е-пошта

 

PRIMED 2 – ДИШИ ЛЕСНО

PRIMED 2 – ДИШИ ЛЕСНО успешно ги отстранува симптомите на астма, бронхитис, алергиски ринитис, синуситис и пушачка кашлица

Поттикнува исфрлање на секрет од дишните патишта

Ублажува гушење

Помага при сува кашлица

Регенерира оштетени бронхии

Препаратот PRIMED 2 е  произведен по веќе проверена рецептура, на база од кристално чист липов мед и калциум. Исто така овој природен препарат содржи материи кои ја стимулираат работата на дишните органи и поседува својства на антисептик, така што успешно дејствува како превентива против респираторни инфекции.

Како делува Primed 2

PRIMED 2 - ДИШИ ЛЕСНО пред се, го поттикнува организмот да ги исфрли густите бронхиални секрети од дишните органи/патишта и исто така ги регенерира оштетените дишни органи. Неговите активни состојки ја опуштаат плуќата (Бели дробови) и предизвикуваат ширење на воздушните канали, а со тоа се овозможува полесно искашлување на секретот. Освен тоа PRIMED 2 - ДИШИ ЛЕСНО ги ублажува гушењата и ги проредчува нападите предизвикани од астма. Поради своето силно антимикробско дејство препорачливо е да се користи за лечење на астма, бронхитис, синуситис, алергиски ринитис, пушачка кашлица и други слични болести на респираторниот систем. Овој 100% природен производ е потполно нетоксичен и не предизвикува непосакувани ефекти, така што може да се користи преку целата година.

Позитивно дејствува на органите за варење и индиректно ја помага работата на мозокот односно мозоќните келии.

Како се конзумира Primed 2

Природниот 100% - ен препарат PRIMED 2 - ДИШИ ЛЕСНО се зема наутро на празен стомак, најдобри резултати се добиваат ако се конзумира половина час пред појадок. Се препорачува, во текот на терапијата да се јадат чорбести оброци, варен зеленчук и свежо овошје. Правилна исхрана го подобрува дејството и го забрзува процесот на излекување.

Ефикасното дејствување на овој природен препарат може да се потврди преку корисниците, кои 90% од нив имаат/имале подобрување кога е во прашање опструкција на респираторниот систем како што се: бронхитис, астма, пушачка кашлица и алергиско кивавање.

За коментари на корисниците за овој производ, ве молиме посетете ја основната веб страна:

http://www.primarna-medicina.com/o/primed-2-disi-lako/

 

 


Популарни

Посетители

Има 12 гости присутни

Анкета

Ви се допаѓаат производите на ПРИМЕД?