E enjte 28 Tet 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte Primed 7
Primed 7
Primed 7 pdf Shtyp Email

PRIMED 7 tiromed

Primed 7 tiromed me sukses rritë nivelin e jodit ne organizëm dhe në atë mënyrë u mundëson organeve të cilëve u mungon ky element që të funksionojnë normalisht, si duhet. Ky produkt natyral Primed 7 tiromed është treguar si shumë i sukseshëm tek njerëzit që kanë problem me gjëndrën mbrojtëse (tiroide), po ashtu edhe ata që kanë problem me lëkurën, thonjët dhe flokët.

- Lehtëson barrën/tkurrjet të nxitura nga gjendrra tiroide.

- Zvogëlon rrezikun nga tumori.

- Zvogëlon zhvillimin e rihitisit.

- E plotëson jodin ne organizëm

Pse pikërisht PRIMED 7 Tiromed

Primed 7 tiromed është supliment dietik i fituar nga mjalta më kualitative, jodi dhe yndyrërat eterike të arrës. Më së shumti përdoret tek njerëzit tek të cilët hasin probleme me gjendrën tiroide dhe tek hipotireozët. Gjithashtu ka veprim shërues për pastrimin dhe përmirësimin e gjakut, regjenerimin e acideve ne lukth, kundër disa llojeve të lungjeve, dhimbjeve të eshtrave, plagëve me qelb, ndihmon në shërimin e tumoreve dhe cistave. Rekomandohet për njerëzit që kanë probleme me gjëndrën mbrojtëse (tiroide), po ashtu tek ata të cilët janë të sëmurë nga rihiti, vecanërisht tek ata me organizëm të dobët, gjakderdhje nga nofullat. Ky produkt natyral Primed 7 tiromed gjithashtu ndihmon gjatë të ushqyerit e qelizave ashtu që i djeg yndyrërat. I ndihmon rritjes së rregullt, e mbanë organizmin të shëndoshë, nxit aktivitetin mental dhe kontribon në flokë më të shëndosha, thonjë dhe lëkurë.

Neto : 250 gr.

Sasia: per terapi prej 25 ditëve

Udhëzim : Konsumoni cdo ditë, një lugë të kafesë PRIMED 7 TIROMED të pangrënë.

Mjaltë bletësh + Bimë Shëruese + Vitamin C, A, B1, B2, B5, B6, dhe vitamin E

Si konsumohet Primed 7 Tiromed

Gjendra mbrojtëse (Tiroide) është gjëndër me taitje të mbrendshme e cila gjindet në pjesen e qafës dhe tajon sekretin –hormonin troksinë dhe tirotininë të cilat e rregullojnë metabolizmin e të indeve tjera. Kërkimët kanë treguar se secila e 50-ta grua dhe te secili i 1000-të burrë tek të cilët janë shfaqyr simptomet e lodhjes, zgjatjes së qafës dhe mbipeshës janë nxitur nga aktiviteti i dobët i gjëndrës tiroide.

Si ndikon Primed 7 Tiromed

Derisa gjendra mbrojtëse nuk tajon sasi të mjaftueshme të tiroksinës dhe tironinës ( që është e nevojshme për funksionimin e të gjitha qelizave në organizëm – që kontrollojnë punën e zemrës, shtypjes se gjakut, digjestimit, temperaturës trupore dhe aktivitetit të trurit), metabolizmi është i ngadalësuar, ndërsa pasojat janë lodhja, të ftohtit, puna e ngadalësuar e zemrës dhe mbipesha. Po sikur të kishte taitur gjendra tiroide sasi të mjaftueshmë të hormoneve të domosdoshme sic janë jodi, Vitaminat A dhe E, magnesiumin, selenin nuk do të shfaqeshin problemet e lartëpërmendura. Pikërisht Primed 7 tiromed përmban sasinë e duhur të jodit që është e nevojshme në organizëm . Jodi lehtë absporbohet prej zorrëve që prej aty të fillojë qarkullimin e gjakut deri tek të gjitha qelizat.

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 3 vizitorë në linjë