E hënë 25 Qer 2018
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Melemi-kremë B.M. enë të gjakut të zgjëruara
enë të gjakut të zgjëruara
Melem Bërjani kundër venave të zgjeruara pdf Shtyp Email

Melem Bërgjani kundër venave të zgjeruara – në vitet e fundit promblemet me vena të zgjeruara, pasojnë rritje që me siguri kanë lidhje me mënyren bashkëkohore të jetesës dhe ushqimit në përgjithësi, ndërsa më shumë ndikojnë vendet e punës bashkëkohorë të cilat kërkojnë të qëndrojmë ulur më gjatë. Sic dijmë venta e zgjeruara, më së shumti zgjerohen gjatë kohës së verës, të cilat gjatë diteve te nxehta paraqesin problem estetike.

Shkaktarët e venave të zgjeruara janë më shpesh nga natyra gjenetike dhe më shumë sjellin muret e dobëta të venave, më saktësisht shtresa e mesme apo dobësimi I valvulave, plasaritja e venave. Femrat më shpesh vuajnë, për shkak faktorëve hormonal të cilat kanë ndikim, ndërsa rreziku rritet gjithashtu edhe gjate mplakjes. Venat e zgjeruara mund të paraqiten ne secilën pjesë të trupit, për arsye se trupi posedon rrjet të pasur me vena, mirpo më shumë paraqiten në këmbë. Arsye për këtë janë, dy venat më të mëdha të kembëve të cilat kanë qarkullim të tepërt (vena më të vogla, dhe degë të venave), egzistojnë dy vena sipërfaqësore, po ashtu edhe nëpër degët e tyre. (vena edhe më të vogla, degë të venave)

Melem Brgjani kundër venave të zgjeruara ndikon pozitivisht tek venat e hapura dhe të lëshuara, po ashtu edhe të kapilareve të ekstermiteve të poshtme, tek të cilat ka ndikim diuretik dhe i forcon ato.

Përbërja : 11 bimë shëruese, ekstrakt prej gështenjës së egër, vaj ulliri i ftohtë i kulluar, dyllëra bimorë dhe të mjaltës, dyllëra nga limoni dhe lavanda.

Paketimi përmban : 50 ml

 


Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 2 vizitorë në linjë