E enjte 28 Tet 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gjendeni në: Shtëpi Produkte të Argjenta UJI KALOID I ARGJENTË
UJI KALOID I ARGJENTË pdf Shtyp Email

UJI KALOID I ARGJENTË

Argjendi Kaloid është antibiotik dhe antiseptic shumë i fortë i cili ka treguar rezultate efikase kundër mikroorganizmave ka ndikuar ndaj 650 llojeve të ndryshëm të mikroorganizmave patogjen. Për dallim nga tjerët antibiotikë, përshkak ndikimeve natyrale të argjendit në organizëm, mikroorganizmat patogjen njëqelizorë nuk munden që të zhvillojnë sistem mbrojtës kundër argjendit në vetë organizmin.

Uji kaloid i argjentë – tash më me koncentrim të argjendit prej (0.04 mg/dm3) ndikon bakteriostatik dhe bakteriocidik në lloje të ndryshëm të bakterieve patogjene. Gjithashtu ai argjendë kaloid i deaktivizon dhe shkatërron viruset ( Është vërtetuar ndikimi i UJIT TË ARGJENTË kundër grupit virusal A-1 dhe B, tek disa adeno – entero viruse, koksaki viruset nga sterotipet e ndryshme sic jan: A-5, A-7 DHE A-14, viruset herpes dhe hepatitet….) po ashtu edhe tek parazitet e ndryshëm patogjen (kandida). Ndikim antiseptik i Ujit kaloid të argjentë është 1750 herë më i fortë se acidet karbonike (Fenoli) dhe 3.5 herë më i fortë se klori ( i cili gjithmonë përdoret si desinfektues i ujit.)

 

 

Më të njohshmet-Popullore

Anketa

Ju pëlqejnë produktet e Primed?
 

Vizitorë

Kemi 7 vizitorë në linjë